Barça
Esports Barça 22/10/2011

El Barça rep un Sevilla ple d'orgull i contraatac

El partit d'aquest vespre (22 h a TV3 o La Sexta), pels plantejaments tàctics que van avançar ahir Guardiola i Marcelino, promet ser atractiu i ofensiu, aïllat de les connotacions polítiques que l'envolten

Natalia Arroyo
1 min
Els jugadors del Barça celebren el gol de Xavi contra el Racing. DAVID RAMOS / GETTY IMAGES

BarcelonaEl Barça-Sevilla d’aquest vespre (22 h, TV3 o La Sexta) té prou alicients futbolístics com perquè no quedi eclipsat pel rerefons polític que l’envolta després de la polèmica entre les declaracions d’Artur Mas i la reacció sevillista de jugar al Camp Nou amb una samarreta amb el lema 'Orgullosos d'Andalusia'.

El retorn de Cesc Fàbregas, que ahir va rebre l’alta mèdica, el possible rècord d’imbatibilitat de Víctor Valdés o la dinàmica positiva de tots dos equips en lliga, asseguren espectacle en un dels partits més atractius de la jornada.

Elogis i poques pistes

Les rodes de premsa dels dos tècnics van intentar centrar l’atenció en la lluita que tots dos conjunts oferiran sobre la gespa del Camp Nou, on el Barça està imparable en Lliga amb 21 gols a favor i cap en contra. El Sevilla ha encaixat fins ara només quatre gols i en els últims dos desplaçaments ha mantingut la porteria a zero tot i que en les últimes tres visites dels andalusos a Barcelona han sortit escaldats amb dos 4-0 i un 5-0.

Del seu rival avui, Guardiola va destacar la solidesa defensiva dels equips que entrena Marcelino i preveu que el Sevilla “tancarà els passadissos interiors i sortirà ràpid al contraatac”.

Des de Sevilla, Marcelino va insinuar que jugarà amb un únic davanter i, amb les baixes de Negredo i Perotti, tot apunta que serà Manu del Moral qui ocuparà en solitari la punta d’atac andalús.

stats