BARÇA
Esports Barça 05/06/2012

El Barça fa dimecres el sorteig de socis i sòcies compromissaris per a les temporades 2012/13 i 2013/14

Aquest dimecres, a les 12 hores a la Sala París, es farà el sorteig de socis i sòcies compromissaris que tindran dret a vot en les assemblees generals del club per a les temporades 2012/13 i 2013/14.

Ara
1 min

BarcelonaEl Barça ha anunciat que aquest dimecres es farà el sorteig per determinar el nombre de compromissaris, que es designaran pels torns dels socis més antics i els socis escollits. Segons els serveis de comunicació del Barça, "el club té en compte el total de socis que hi ha l'últim dia de l'exercici anterior (el 30 de juny del 2011). Aquesta xifra es mantindrà invariable per a totes les assemblees que se celebrin durant la vigència del mandat dels compromissaris i compromissàries escollits per sorteig, que serà per a les pròximes dues temporades; de l'1 de juliol del 2012 al 30 de juny del 2014·.

Tal com marquen els estatuts del club, al sorteig hi han d'estar presents el secretari de la Junta Directiva per aixecar acta, el síndic dels socis i sòcies del club i la figura d'un notari per donar fe del sorteig. La composició de la taula presidencial per a aquest acte serà la següent: Jordi Cardoner (vicepresident de la Junta Directiva), Toni Freixa (secretari de la Junta Directiva), Josep M. Oller i Sala (catedràtic de matemàtica i estadística de la UB), Gerardo Conesa (Il·lustre Col·legi de Notaris Associats), Agustí Bassols (síndic dels socis i sòcies), Carles Lucas (responsable del departament de Sistemes) i Victor Mate (tècnic del departament de Sistemes).

stats