Publicitat
Publicitat

Barça

No hi haurà 'stage' pel nord d'Europa

Guardiola vol una primera setmana de treball tranquil·la a Sant Joan Despí

Per segon any consecutiu els tècnics blaugrana han renunciat a fer una estada pel nord d’Europa i començaran la pretemporada a la Ciutat Esportiva, on hi treballen més còmodes

La plantilla del Barça farà la primera setmana d'entrenaments després de les vacances d'estiu a la Ciutat Esportiva Joan Gamper de Sant Joan Despí, en un fet gairebé inèdit en les últimes dècades. Guardiola i el cos tècnic han valorat la calma amb què poden treballar a les instal·lacions del club i han descartat anar a buscar un clima més fresc, com altres anys.

Durant els primers cinc dies del curs, els blaugranes s’entrenaran en doble sessió i menjaran a la Ciutat Esportiva. Dissabte, però, està previst que es disputi el primer amistós, a Croàcia contra el Hadjuk Split.

Així, el Barça no farà un stage que, el club, va començar a fer el 1973. Des que Rinus Michels va endur-se l’equip per primer cop a fer una concentració de pretemporada a Holanda, marxar fora per començar la pretemporada ha estat una rutina gairebé ineludible. Els llocs més freqüentats són Holanda, el Regne Unit o el nord d’Europa.

Històries de superació esportiva

Etiquetes

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT