Barça
Esports Barça 02/02/2011

Toni Freixa: "S'està estudiant la possibilitat de fer un restaurant a l'antiga Masia"

Segons ha explicat Freixa, la proposta encara està en fase d'estudi i el següent pas serà decidir qui i com podria oferir el millor servei per estar a l'alçada d'un entorn com la Masia

Redacció
2 min
Encapcalats, Zubizarreta

BarcelonaToni Freixa ha destacat els punts més destacats en relació a la reunió de la Junta Directiva que el club va mantenir ahir a Tàrrega. La propera localitat que acollirà la reunió itinerant de la Junta serà Figueres.

Pressupost

"Estava pressupostada una pèrdua d'uns 21 milions d'euros i aquest pressupost s'està complint com estava previst, però fins i tot hi ha un 5% menys de pèrdua, i això són 1,2 milions d'euros".

Càtering

L'empresa triada és Vilaplanas de Compass Group. Freixa ha explicat que "la raó per a fer la tria és el preu ofertat i la qualitat del servei d'aquesta empresa".

La Masia

Freixa ha explicat que les obres de la nova Masia s'acabaran a l'agost. Confirmat ja el nom d'Oriol Tort, Freixa ha afegit que l'antiga Masia serà "la seu institucional del club, per tant, la seu de la presidència i la junta directiva" i que es farà "un restaurant amb la marca Barça per oferir aquest servei al soci". No ha especificat quin tipus de restaurant seria: "Hem obert un estudi per garantir un servei de qualitat en un entorn com la Masia".

En el torn de preguntes, Toni Freixa ha respost algunes altres preguntes.

L'estat de la gespa

El club "ha llogat uns llums per tractar l'estat de la gespa, uns llums que seran nostres aquest any i que de moment estan permetent que l'estat de la gespa hagi millorat substancialment". "Estem satisfets, fent el màxim des del club".

Renovació de Guardiola

No ha volgut dir res sobre quan es negociarà amb el tècnic, però ha aclarit que "pel cap dels membres de la Junta, com el de tots els barcelonistes, no passa res més que no sigui la continuïtat de Guardiola".

Nova agència de viatges

"Estem en la fase final del concurs, amb dos únics finalistes. En els propers dies es confirmarà com queda la cosa".

stats