BARÇA
Esports Barça 30/03/2011

El Barça respecta la decisió de la jutge contra l'aturada de la Lliga

"Al final caldrà preguntar-li al soci del Barça si està més content perquè l'equip hagi aconseguit títols o per veure un partit en obert", ha dit Freixa en roda de premsa

Nuria García
1 min

BarcelonaToni Freixa, portaveu de la Junta Directiva del Barça, ha explicat en roda de premsa que el club blaugrana respecta la decisió de la jutge, que aquest dimecres al matí s'ha pronunciat contra l'aturada de la Lliga aquest cap de setmana.

"La postura del Barça sempre és de ple respecte. No tenim cap posicionament. La successió dels fets és molt comprensible", ha manifestat Freixa, que ha recordat que el Barça ja es va mostrar contra l'aturada el dia que es va proposar. "El Barça, amb els clubs de la LFP, entén que es seus drets televisions tenen un valor que han d'explotar al màxim. El que volem és un control de la gestió als clubs. Hi ha models en altres lligues europees que són d'aquesta manera, ho entenem", ha dit Freixa sobre l'anul·lació del partit en obert.

"Pot ser considerat com impopular, actualment els ciutadans tenen futbol gratuït i, en cas de produir-se aquest acord, no en tindrien. Però el Barça i la resta de clubs han de vetllar per la màxima rendibilitat dels seus drets per revertir-los en millor rendiment dels seus equips i major satisfacció dels seus socis. "Al final caldrà preguntar-li al soci del Barça si està més content perquè l'equip hagi aconseguit títols o per veure un partit en obert", ha conclòs Freixa.

stats