Barça
Esports Barça 30/06/2011

Les variables del traspàs d'Alexis, últim escull en les negociacions entre Udinese i Barça

Gino Pozzo ja és a Barcelona per avançar en les negociacions per Alexis Sánchez i, segons informa Rac1, italians i blaugranes ja haurien acordat que el preu fix serà de 28 milions d'euros

Redacció
1 min
Alexis Sánchez en el partit Udinese-Catània de la jornada 30.

BarcelonaEl fill del propietari de l'Udinese, Gino Pozzo, ha arribat avui a Barcelona per avançar en les negociacions per Alexis Sánchez i, segons ha informat Rac1, italians i blaugranes ja tenen molts detalls del traspàs resolts, un cop l'Udinese hagi rebaixat les pretensions, dels 50 als 40 milions d'euros.

Segons l'emissora, ja s'hauria acordat que el preu fix del fitxatge serà de 28 milions d'euros i només quedaria pendent resoldre quin seria el pes dels variables que arrodonirien la venda fins els 40 milions. A més de la quantitat, que ronda els 11 i 13 milions d'euros, un altre dels temes pels que s'està negociant és quin serà el termini de pagament del Barça.

Tampoc està clar si els blaugranes inclouran un jugador en l'operació o no. Jeffren és l'home que més opcions té d'afegir-se al traspàs, tot i que el jugador no hi està gaire d'acord.

stats