Barça
Esports Barça 17/01/2011

La USAP i el Barça ja són "germans"

La USAP de Perpinyà ha visitat aquest matí la Ciutat Esportiva per fer-se una fotografia de grup amb el primer equip del Barça, conèixer les instal·lacions del Camp Nou i trobar-se amb el president Sandro Rosell

Redacció
1 min

BarcelonaVestits amb l’equipació oficial, els components de l’equip de rugbi han saltat a la gespa del camp número 1 per fer-se una fotografia amb els jugadors de la primera plantilla del FC Barcelona. En un ambient cordial i distès els esportistes han intercanviat impressions fins a l’inici de l’entrenament quan la USAP ha passat a ser espectadora d’excepció de la sessió dels de Guardiola.

La jornada ha continuat al Camp Nou, on ha tingut lloc la trobada dels presidents d’ambdues institucions esportives per fer efectiva la signatura de l’agermanament entre el Barça i la USAP. A banda de Sandro Rosell i Paul Gozé, els directius Ramon Cierco i Dídac Lee han estat presents en aquest acte d’oficialització.

L'agermanament de les dues plantilles és un dels punts del conveni de col·laboració vigent entre la USAP i el FC Barcelona, que també preveu donar a conèixer la USAP i l’esport del rugbi a través del club blaugrana, així com estudiar la viabilitat de jugar un partit oficial de la USAP al Camp Nou durant l’any 2011. En aquest sentit, per motius tècnics, s’ha acordat que el partit de Lliga francesa entre la USAP i l’Stade Toulousain es jugarà el pròxim 2 d’abril a l’Estadi Olímpic Lluís Companys amb el ple suport del FC Barcelona.

stats