BARÇA
Esports Barça 31/08/2020

Un Barça-Valladolid de Setmana Santa: el partit de les eleccions a la presidència

El club blaugrana podria organitzar l'exercici democràtic el cap de setmana del 3 i 4 d'abril

Gonzalo Romero
1 min
Una fotografia del Camp Nou durant la pretemporada

BarcelonaEl Barça ha conegut aquest dilluns el calendari de Lliga d'aquesta temporada marcat per la celebració d'eleccions a la presidència. Josep Maria Bartomeu va anunciar dies enrere que el procés democràtic es posaria en marxa a partir del 15 de març durant el primer partit que disputés el conjunt blaugrana el Camp Nou. De mantenir-se l'actual agenda institucional, mantenint l'interrogant de la moció de censura, la Junta Directiva organitzarà les eleccions coincidint amb el Barça-Valladolid del 3-4 d'abril, enmig de Setmana Santa (del 28 de març al 4 d'abril).

El pla exclusivament esportiu es limita de moment als 'timings' més elementals. El conjunt de Ronald Koeman debutarà al campionat domèstic a la jornada 3 a casa contra el Vila-real per complir amb una aturada mínima estival després de disputar la final a 8 de Lisboa de l'última Lliga de Campions. Els dos primers partits contra l'Elx i l'Athletic Club a domicili queden posposats a l'espera d'establir una data definitiva.

Els dos clàssics contra el Reial Madrid es disputaran seguint el guió habitual, amb el primer assalt a Barcelona. Els blaugranes rebran el vigent campió de Lliga el 25 d'octubre al Camp Nou i visitaran el Santiago Bernabéu l'11 d'abril en la jornada 30, enfilant el tram decisiu de la temporada.

Derbis a Segona Divisió

L’Espanyol, el Girona i el Sabadell han conegut hores després el seu calendari a la Segona Divisió. El Sabadell i l’Espanyol de Vicente Moreno jugaran el primer derbi català ells a la jornada 4 i la 26; els blanc-i-blaus s’enfrotaran al Girona en el 13è i 22è partit de la competició i l’equip de Montilivi intentarà sumar els tres punts davant els homes d’Antonio Hidalgo en el 20è i 32è cap de setmana de calendari.

stats