Barça

El Barça s'endinsa en el món dels videojocs i jugarà una Lliga d'e-sports

El club blaugrana, en un acord amb l'empresa de Piqué i KONAMI, serà pioner en aquestes competicions

El Barça ha arribat a un acord amb l’empresa eFootball.Pro ( l'empresa de Gerard Piqué) i KONAMI per participar en la primera edició de la Lliga de ProEvolution Soccer 2018 que s'iniciarà en les pròximes setmanes. El club blaugrana, que serà el primer club de futbol d'elit que s'endinsi en l'univers de les competicions d'e-sports, tindrà un equip professional que competirà contra altres conjunts europeus, encara per confirmar.

“El Barça està atent al que succeeix en aquest món global i tecnològic, i davant de la important penetració i creixement dels e-sports, enceta el seu camí per ser també líder en aquest àmbit", ha declarat el vicepresident de màrqueting i comunicació, Manel Arroyo. "El Barça, seguint amb el seu esperit innovador, ha decidit participar en una competició pionera en el món dels e-sports, de la mà dels millors 'partners'. Estem segurs que aquesta competició continuarà fent sentir orgullosos els socis i culers d’arreu del món seguidors dels e-sports”.

També ha opinat sobre l'acord Gerard Piqué, fundador d'eFootball.Pro. “Com a jugador, estic emocionat que el meu club hagi decidit entrar als e-sports i s’uneixi a aquest projecte innovador que estem preparant conjuntament amb KONAMI. El Barça serà capaç de contribuir amb els seus valors a la competició i estic segur que serà un gran rival per a la resta d’equips. Per part nostra, des de eFootball.Pro ens unim al Barça en aquesta nova aventura al món digital i els guiarem perquè puguin fer que els seus aficionats s’emocionin com fan amb la resta dels seus esports”.