Barça
Esports Barça 13/04/2011

Zubizarreta assegura que el Barça afronta els clàssics "amb la satisfacció del camí recorregut"

El Barça ha fet nit a Donetsk després de classificar-se per quart any consecutiu a les semifinals de la Lliga de Campions i Zubizarreta ho ha valorat com un èxit més del club que el situa "a l'elit del futbol"

Redacció
1 min

BarcelonaAndoni Zubizarreta ha deixat clar que l'equip està més que satisfet amb la fita assolida dimarts i que des del club es té molt clar que això “és molt complicada de poder tornar a repetir”. Això dóna encara més valor a la capacitat dels de Guardiola de mantenir-se “al màxim nivell de competició”.

Si aquest vespre, el Madrid es classifica per a les semifinals de la Champions, el Barça s'hi haurà d'enfrontar en quatre ocasions en vint dies. Zubizarreta assegura que es gestiona aquest fet “des de la satisfacció de la posició on estem, amb la satisfacció del camí recorregut”. “Quan a l’estiu estàvem fent la gira segurament hauríem signat ser on som ara”, ha recordat.

De moment, el primer clàssic, el de la Lliga al Bernabéu, arriba dissabte. Zubizarreta veu l'equip “concentrat” i “amb respecte” envers un Reial Madrid al que ha qualificat com unc club amb una gran capacitat, de jugadors i de talent individual”.

stats