Barça

La renovació d'Alves fa setmanes que està encallada

Zubizarreta: "Esperem poder recompensar Alves"

El director esportiu del Barça ha aprofitat el descans del partit que el Barça ha guanyat davant l'Atlètic de Madrid (3-0) per insistir que el club vol renovar el lateral brasiler

Andoni Zubizarreta ha expressat avui la seva confiança per aclarir aviat la situació contractual de Dani Alves al Barça. "Esperem trobar la forma de recompensar Alves", ha dit. A més, el secretari tècnic ha definit Alve com un jugador "extraordinari" que ajuda a donar "intensitat al joc, ritme per dins i per fora".

La negociació està aturada per l'interès de diversos clubs anglesos per fer-se amb els serveis del jugador, que exigeix una millora salarial a la qual no està disposada a cedir el Barça. Fins i tot la marca de refrescos sud-americana Big Cola s'ha mostrat interessada en pagar 440.000 dòlars al jugador si renova pel Barça.

Zubizarreta ha ironitzat quan li han preguntat si la feina d'Alves era "impagable" i ha insistit que esperen "trobar la manera de recompensar-lo". "És un gran jugador i per això està al Barça", ha recordat.

Més continguts de