Barça
Esports Barça 01/12/2010

Zubizarreta: "Si féssim la novel·la del Barça, amb coses bones i dolentes, Xavi en seria el protagonista"

El director esportiu del Barça admira el futbol del passat, viu el present i ja prepara el futur, amb el fitxatge d'Ibrahim Afellay i el treball amb el planter

Redacció
1 min
Zubizarreta amb Toni Padilla, durant l'entrevista

BarcelonaAndoni Zubizarreta ha parlat de tot a araTV. De la victòria contundent contra el Madrid, la forma d'assolir-la, el moment dolç que viu el barcelonisme. Del futur que li espera a l'entitat amb noms propis com Afellay. De la sort de comptar amb Messi a la plantilla.

Ha destacat també que la tradició del Barça com a club ha sigut sempre aspirar a jugar bé. "Aquí hi ha una tradició que ja data del Barça de les Cinc Copes, d'aquells fantàstics hongaresos que demostraven que es podia guanyar jugant bé. Ells van ajudar a fer del Barça un club romàntic, més artístic, però que anava contra corrent. Ara en canvi els equips volen jugar com el Barça. En el passat, equips com l'Ajax, el Milan o Hongria han estat història i han estat imitats. Ara els altres clubs ens miren perquè nosaltres estem construint la història".

I ha tingut paraules especials cap a Xavi Hernández: "Representa la transició generacional, la transició del Dream Team i l'actualitat". "Ho ha guanyat tot, però ni s'agafa més dies de vacances. Sempre vol jugar. És un exemple per a tothom, ho té tot per ser un jugador modèlic. Un treballador nat que disfruta del futbol, com Iniesta o Messi".

stats