BARÇA
Esports Barça 18/12/2013

Nova demanda contra el Barça per part de l'empresa MCM

Reclama un pagament de 200.000 euros, derivat de la construcció de la Masia

Efe
1 min
La façana de l'edifici de la Masia

BarcelonaEl jutjat d'instància número 2 de Barcelona ha admès a tràmit una demanda contra el FC Barcelona per impagament de l'última factura en la construcció de la Masia, segons ha informat a Efe la part demandant, l'empresa MCM. El que s'ha posat en marxa és un procediment de judici monitori, figura reservada per deutes econòmics vençuts i exigibles no superiors a 250.000 euros i, en el cas que el Barcelona presentés al·legacions, el cas aniria llavors a judici.

MCM reclama al Barcelona 200.000 euros, que correspon a l'últim pagament que va quedar vençut el juliol del 2011 per liquidar la construcció de la Masia, d'un import total que va ser d'uns nou milions d'euros.

L'empresa MCM va ser l'encarregada de la construcció de la instal·lació , i també de l'explotació de la publicitat a l'edifici que alberga a joves valors del planter, tot i que les desavinences entre les parts ha motivat que aquest contracte d'explotació de la publicitat estigui als jutjats, on ja hi ha una demanda de 100 milions d'euros contra el Barça.

Per als responsables d'aquesta empresa constructora i publicitària, el Barcelona "ha tornat a incomplir un contracte", ha apuntat a Efe el president d'aquesta firma, Antonio García Valdecasas, que ha subratllat: "El Barcelona podria estar donant la imatge que no paga les seves factures, i més sense donar cap explicació, com és el cas de la factura que tenim pendent de cobrar". Igual que va fer fa mesos l'empresa MCM quan va presentar una demanda de cent milions d'euros per incompliment de contracte contra el Barça, en aquesta ocasió un notari ha lliurat a tots els directius la còpia del nou procediment contra el club.

stats