2a Divisió
Esports Barça 29/04/2011

Al Barça B se li escapa un punt sobre la botzina al Nuevo Zorrilla (2-1)

Els homes de Luis Enrique han remuntat el gol inicial de Javi Guerra, però han vist com, al 92', novament Guerra feia el gol decisiu que situa els castellans prop de les posicions d'ascens

BarcelonaEl Barça B ha patit una dolorosa derrota al Nuevo Zorrilla (2-1). El davanter Javi Guerra ha superat Oier amb un remat de cap, sol a l'àrea petita, en el minut 92. Amb prou feines s'han pogut jugar uns pocs segons després, temps insuficient per a que els de Luis Enrique poguessin salvar un punt.

Un punt que havien tingut molt a prop, quan Jonathan Soriano ha fet l'1-1 a falta de mitja hora. El capità del filial, amb la col·laboració d'un altre jugador, ha rematat de cap una falta lateral picada per Jonathan Dos Santos per superar el porter local. Els blaugranes han gaudit d'alguna aproximació que hagués pogut convertir-se en gol, però no han estat encertats de cara a porteria.

Els culers han començat per sota en el marcador, després que Javi Guerra marqués l'1-0 després del descans. Al minut 57', Nauzet hagués pogut fer el 2-0, però ha xutat un penal al pal. Tot i la derrota, el Barça B es manté en la quarta posició, mentre que el Valladolid puja fins a la cinquena, a un punt de les posicions d'ascens.