BARÇA
Esports Barça 21/03/2012

El barcelonisme acomiada Estanislau Basora

La cerimònia ha tingut lloc al tanatori de les Corts, molt a prop del Camp Nou. La comitiva del Barça ha estat encapçalada pel president, Sandro Rosell

Efe
1 min
Sandro Rosell, en l'últim adéu a Basora / ÀLEX CAPARRÓS - FCB

BarcelonaEl barcelonisme ha acomiadat aquest dimecres el davanter Estanislau Basora, un dels components del mític equip de les 'Cinc Copes' mort recentment, en un acte que ha congregat el president del club blaugrana, Sandro Rosell, i els expresidents Agustí Montal, José Luis Núñez i Joan Laporta.

La cerimònia ha tingut lloc al tanatori de les Corts, molt a prop del Camp Nou. La comitiva del Barça ha estat encapçalada per Rosell, acompanyat pel vicepresident de l'àrea social, Jordi Cardoner.

La representació del primer equip l'ha ostentat l'entrenador, Pep Guardiola, així com el primer capità Carles Puyol, i també hi ha acudit una amplia representació de l'agrupació de veterans del club.

Estanislau Basora va morir divendres passat als 85 anys. Va formar part de l'equip barcelonista de les 'Cinc Copes' que va fer història a la primera meitat de la dècada dels cinquanta i la davantera del qual va quedar immortalitzada en una cançó de Joan Manel Serrat en què va glossar Bassora, César, Kubala, Moreno i Manchón.

D'aquell mític equip, únicament el porter Antonio Ramallets i els defenses Gustau Biosca i Josep Seguer continuen amb vida.

stats