BARÇA
Esports Barça 13/07/2018

Lenglet: "Soc aquí per guanyar títols"

El Barça ha presentat aquest divendres el segon fitxatge de la temporada

Martí Molina
2 min
Clément Lenglet, nou jugador del Barça

BarcelonaDesprés d'Arthur Melo, aquest divendres ha sigut el torn de Clément Lenglet. El Barça ha presentat el central francès, procedent del Sevilla, pel qual ha pagat 35,9 milions d'euros. El futbolista ha signat el contracte per a les pròximes cinc temporades després de passar la revisió mèdica a l'Hospital de Barcelona.

"Sé que tindré molta competència en la meva posició, però donaré el màxim per tenir minuts. Soc aquí per guanyar títols i això és molt important en una carrera. Soc ambiciós però a la vegada respectuós", ha dit el central, que ha reconegut que li costarà "temps" adaptar-se al joc blaugrana.

Lenglet ha parlat d'"orgull" en relació al fet de vestir la samarreta d'"un gran club" i ha parlat d'aquest fitxatge com "una oportunitat increïble, potser l'única" de la seva vida. El futbolista francès ha reconegut que l'espera abans no es concretés el traspàs se li va fer "llarga" però ha dit que estava "tranquil" perquè el Barça li havia dit que "estava tot controlat".

Pel que fa al seu joc, Lenglet s'ha definit com un futbolista "esquerrà amb sortida de pilota" i Éric Abidal n'ha parlat molt bé tècnicament i tàcticament. "El fitxem pel talent però sobretot pel perfil. Té molta facilitat tècnica amb la pilota i habilitat tàctica sense. Coneixem la importància de tot dos aspectes al Barça. És tranquil i pot afrontar l'exigència del Barça. Encaixa bé". Finalment, el secretari tècnic ha destacat: "Hem de fitxar jugadors a curt termini i a llarg termini. Feia temps que seguíem Lenglet i ja tenim un jugador de futur".

Abans, Josep Maria Bartomeu ha parlat de Lenglet com "un jugador dels que fa pujar la qualitat de l'equip". El president ha comentat que "feia temps" que el seguien i que en destacaven, a més de la seva qualitat, que "té experiència a la Lliga".

stats