Esports Barça 25/07/2017

Benedito iniciarà la recollida de signatures per al vot de censura el 8 de setembre

El que va ser candidat a la presidència del Barça aprofitarà els partits de Lliga al Camp Nou per recollir adhesions

Martí Molina
2 min
Presentació de la moció de censura d'Agustí Benedito

BarcelonaAgustí Benedito ja ha desvelat la data d'inici del vot de censura. El que va ser candidat a la presidència del Barça té previst començar la recollida de signatures el dia 8 de setembre. D'aquesta manera aprofitarà els partits del Barça al Camp Nou per recollir adhesions.

Abans d'aquesta data, l'1 de setembre, iniciarà formalment el vot de censura amb la sol·licitud formal al club. A partir d'aquí comença un termini de 5 dies perquè l'entitat li faciliti les paperetes oficials per recollir les adhesions. Un cop l'equip de Benedito tingui les butlletes, tindrà un termini de 14 dies laborables per obtenir els suports.

Benedito ha fet els càlculs pensant en el màxim de partits al Camp Nou, un cop s'ha fet el sorteig del calendari. I ha confirmat que sol·licitarà permís per instal·lar carpes a l'interior del recinte.

El primer partit a l'estadi serà el derbi contra l'Espanyol (cap de setmana del 10 de setembre) i el següent serà contra l'Eibar (17). En funció del sorteig de Champions, pot haver-hi un tercer partit al Camp Nou (13). A més a més, Benedito medita aprofitar -si encara entra en el termini- el desplaçament a Girona (24) per recollir noves adhesions.

La dificultat del vot

L'empresari ha reconegut que moltes amistats li han dit que el vot de censura era molt difícil d'aconseguir, però ha insistit que hi ha "motius més que suficients" per tirar-lo endavant i que "el clam és majoritari". A més, ha dit que el percentatge d'èxit és "molt alt" i que si es recullen les adhesions necessàries "encara ho serà més".

Benedito ha presentat les dates al Col·legi de Periodistes, i culmina així un procés que va iniciar al juny amb la recollida de suports virtuals a la seva pàgina web. L'empresari barceloní en va recollir uns 10.000, que ara haurà de traslladar al suport físic. En total en necessita uns 16.500. En aquest sentit, ha apel·lat als més de 20.000 socis que el 2015 van anar a votar i no van donar suport a la candidatura del president Bartomeu.

stats