BARÇA
Esports Barça 11/12/2015

El Madrid posa com a exemple el 0-4 del Barça en un vídeo

Dos dies després de la golejada, segons explica el 'Marca', els responsables del planter van ensenyar imatges dels blaugranes als tècnics de la base

A.l.
2 min
Rafa Benítez va sentir dissabte com l’afició del Bernabéu el xiulava.

BarcelonaEl 0 a 4 del Barça al Madrid del 21 de novembre passat no va fer trontollar únicament el Santiago Bernabéu i la llotja que presideix Florentino Pérez. També Valdebebas, la ciutat esportiva del club blanc. Dos dies després de la victòria blaugrana a l'estadi madridista els responsables del planter blanc, Víctor Fernández i Juan Luis Martínez, van passar un vídeo del partit al Bernabéu als entrenadors de les categories inferiors del Madrid. Segons va explicar aquest dijous el diari 'Marca', es tracta d'una pràctica habitual a Valdebebas: després de cada jornada, els responsables del planter passen un vídeo als tècnics per analitzar el que ha passat durant el cap de setmana. És una trobada d'aprenentatge que va tenir el Barça de Luis Enrique al centre de les mirades el dilluns 23.

El joc i l'actitud dels blaugranes van ser presos com a referència per part de Víctor Fernández i Juan Luis Martínez. La manera de jugar del Barça i la seva aposta pel planter es van utilitzar com a exemple davant els entrenadors del planter madridista, que van mostrar la seva incredulitat davant el que estaven veient. Fins i tot, tal com explica el rotatiu madrileny, algun tècnic va expressar el seu malestar sobre el que s'estava parlant. Fins i tot es van inserir alguns fragments de vídeo de l'actitud dels jugadors blancs, entre ells, del lateral brasiler Marcelo.

La reunió a Valdebebas per instruir els entrenadors de l'anomenada Fábrica va arribar a oïda del tècnic del primer equip, Rafa Benítez. L'entrenador que va patir el 0-4 es va enfadar molt pel que van fer els responsables del futbol base i va traslladar el seu malestar perquè es fes servir el Barça com a exemple i els seus jugadors com a models a no seguir, i que no se'l consultés abans de projectar aquest vídeo. Per a Benítez, es va transmetre un missatge equivocat, negatiu sobre la primera plantilla. Benítez va fer arribar la seva ira a la directiva, que la va canalitzar a Víctor Fernández.

stats