Barça
Esports Barça 05/08/2011

El blaugrana Thiago Alcántara, principal novetat a la selecció espanyola per jugar l'amistós contra Itàlia

El jugador s'afegeix a una llista on també hi són els seus companys Valdés, Piqué, Busquets, Xavi, Iniesta, Pedro i Villa; per l'amistós contra Itàlia del 10 d'agost

Martí Molina
1 min
Mazinho el dia que el seu fill va renovar amb el Barça. A la dreta, Thiago a Washington.

BarcelonaEl blaugrana Thiago Alcántara és la principal novetat de la convocatòria de la selecció espanyola pel proper partit amistós contra Itàlia del 10 d'agost a Bari. El jugador s'afegeix a una llista on també hi són els seus companys Valdés, Piqué, Busquets, Xavi, Iniesta i Villa.

T'hiago podria fer el seu debut amb la selecció espanyola absoluta a la ciutat italiana de Bari, ja que és molt propera a la seva localitat natal de San Pietro Vernotico (a uns 100 quilòmetres al sud-est).

Mentrestant, el capità del Barça Carles Puyol continua sense entrar a la llista de convocats, a l'espera que es recuperi de la seva lesió al genoll -encara no ha debutat a la pretemporada blaugrana-. D'altra banda, tampoc ha entrat a la llista Cesc Fàbregas, qui aquesta setmana tornava als entrenaments després d'estar unes setmanes lesionat.

Així, el Barça continua sent el club que aporta més jugadors a la selecció espanyola (8), seguit del Reial Madrid (5) i l'Athletic Club (3). El Sevilla, el València, el Màlaga, el Liverpool, el Chelsea i el Manchester City aporten un jugador cadascun.

Del Bosque ha convocat els següents jugadors pel partit:

Porters: Iker Casillas (Real Madrid), José Manuel Reina (Liverpool) i Víctor Valdés (Barça).

Defenses: Sergio Ramos (Real Madrid), Álvaro Arbeloa (Real Madrid), Raúl Albiol (Real Madrid), Gerard Piqué (Barça), Andoni Iraola (Athletic Club).

Migcampistes: Thiago Alcántara (Barça), Xabi Alonso (Real Madrid), Sergio Busquets (Barça), Santiago Cazorla (Málaga), Xavi Hernández (Barça), Andrés Iniesta (Barça), Javi Martínez (Athletic Club).

Davanters: David Silva (Manchester City), Fernando Llorente (Athletic Club), Juan Mata (València), Pedro Rodríguez (Barça), David Villa (Barça), Fernando Torres (Chelsea) i Álvaro Negredo (Sevilla).

stats