BARÇA
Esports Barça 17/09/2013

Bojan diu que té "moltes ganes de marcar" al Camp Nou

El de Linyola diu que el fet de jugar contra "el millor equip del món" no ha de fer canviar la mentalitat de l'Ajax

Ara
2 min
Bojan fa una ganyota abans de parlar en roda de premsa

BarcelonaEl jugador de l'Ajax Bojan Krkic ha assegurat aquest dimarts que té "moltes ganes de marcar" contra el Barça. "Tinc moltes ganes de marcar. Si marqués, en la celebració no hi hauria cap falta de respecte, tot el contrari. És la segona vegada que torno, ja vaig tenir la sort de venir aquí l'any passat amb el Milan. És un partit especial i un camp especial", ha comentat el de Linyola.

Bojan ha destacat que el Barça "és el millor equip del món" i té "els millors jugadors", però ha afegit que això no ha de fer canviar la mentalitat de l'Ajax. "És un partit, i la nostra mentalitat ha de ser la d'intentar guanyar. Si sortim així segur que podrem competir. Després, al camp, pot passar de tot, però la nostra mentalitat no ha de ser la de veure les coses impossibles", ha comentat.

Preguntat sobre quins consells li donaria a Neymar, Bojan ha dit: "Jugar al costat de Messi sempre és fàcil. Jugar amb els millors, com ho és ell, tant en moviments sense pilota o quan la tens per crear jugades de dos contra un, la seguretat que et dóna és molt gran. Neymar és un gran jugador, ho ha demostrat, i es veu que s'entén bé amb Messi".

Bojan creu que durant aquests anys –després de la seva sortida del Barça– ha madurat i ha millorat. "El pas per Itàlia m'ha aportat coneixements tàctics, però el fet de canviar d'equip aquests tres anys, amb nous sistemes i entrenadors, fa que l'experiència sigui major. Tinc la sensació que sóc un jugador que ha progressat".

Preguntat per què farà més endavant, Bojan ha dit que de moment no sap quin és el seu lloc al món. "No sé quin és el meu lloc al món, ara l'estic buscant en un lloc en què estic molt a gust, a un país amb gent fantàstica i a un club que em dóna la possibilitat de jugar. Estic content, aquí sóc feliç", ha conclòs.

stats