Barça
Esports Barça 18/12/2011

La premsa brasilera reconeix que el Barça "ha esclafat" el Santos

La premsa del Brasil ha reconegut que el Barça "ha esclafat" avui el Santos a la final del Mundial de Clubs, que ha acabat 0-4 per al club català

Efe
1 min
La web del portal O Globo Esportes.

BarcelonaLa premsa brasilera ha reconegut que el Barça "ha esclafat" al Santos a la final del Mundial de Clubs, que ha acabat 0-4 per al club català. "D'un altre món. El somni del tercer mundial del Santos és aixafat pel futbol extraterrestre del Barça", ha resumit el portal esportiu Globoesporte.

El diari Globo ha ressaltat en la seva pàgina d'internet que "el Barça de Messi és el millor equip del món", mentre que Folha de São Paulo ha estat més sòbria al titular: "El Santos no resisteix i el Barça venç 4-0 i guanya el Mundial de Clubs".

L'esportiu Lance assegura en la seva web que "el Barça destrueix el somni del Santos" i analitza que Messi ha tingut una "actuació de gala" mentre que la de Neymar ha estat "molt discreta". Lance ha assegurat que la decepció ha dut a molts aficionats del Santos a abandonar al descans l'estadi Vila Belmiro, de la ciutat de Santos, on s'ha projectat el partit en pantalles gegants.

El diari O Estado de São Paulo ha destacat que el 4-0 ha estat la golejada més gran de la història d'una final d'un Mundial de Clubs o Copa Intercontinental des de 1961.

stats