Barça
Esports Barça 28/04/2012

Puyol: "Amb el Tito es confirma l'aposta per continuar amb aquest projecte"

El capità del Barça ha substituït Pep Guardiola en la roda de premsa prèvia al partit contra el Rayo Vallecano i ha valorat la decisió del tècnic de marxar del club i el relleu que suposa Vilanova

N. Arroyo
2 min
Carles Puyol en la roda de premsa de comiat de Guardiola

BarcelonaCarles Puyol ha substituït Pep Guardiola en la roda de premsa prèvia al partit contra el Rayo Vallecano. "Ens en vam assabentar abans de l'entrenament. Si m'ho haguessis preguntat abans de dimarts, t'hauria dit que creia que continuaria. Després del partit del Chelsea, però, ja ens esperàvem que marxaria", ha comentat el capità del Barça.

"S'han dit molts noms per substituir-lo, però ell sap que l'equip volia que continués –ha apuntat Puyol–. El nom del Tito és una molt bona notícia, és la confirmació que l'aposta és continuar amb el projecte". El capità també ha explicat que Andoni Zubizarreta no va consultar amb els capitans l'elecció de Vilanova com a substitut de Guardiola i diu que només ho van saber quan ja era un fet.

Puyol no creu que sigui bo buscar diferències entre tots dos tècnics. "És la persona ideal per continuar aquest projecte, ha treballat amb Guardiola durant cinc anys", s'ha limitat a dir. El capità recorda que l'etapa de Guardiola s'acabarà amb la final de la Copa del Rei i avisa que seria "molt bonic acabar l'era amb un títol per dedicar-l'hi".

"Nosaltres hem intentat convence'l cada dia. És un moment trist, però respectem i entenem la seva decisió. Hem intentat convence'l que continuï. Sempre ho hem donat tot, però quan ell diu que és un problema de desgast, poca cosa podíem fer perquè es quedés. Algun cop havia dit que marxaria quan notés que ja no hi anàvem, però no crec que aquest hagi sigut el motiu, perquè cada dia ho hem donat tot", ha analitzat.

Puyol ha volgut desmentir que Messi tingui cap problema amb Guardiola i ha explicat que "no és cert que el vestidor estigui dividit", que l'absència de l'argentí va ser una qüestió d'ordre perquè no podien anar-hi tots els jugadors. "Tots estem amb ell i li estem agraïts per aquests anys", ha dit per acabar.

stats