Barça

Puyol no ha jugat ni un sol minut contra l'Athletic aquesta temporada

La lesió de Puyol és un contratemps important per al Barça de cara a la final de la Copa del Rei. Però el cert és que el capità blaugrana no ha participat en cap dels dos partits de Lliga contra l'equip basc

La lesió de Carles Puyol, que haurà de ser operat del genoll dissabte, trenca els plans de Guardiola si el tècnic de Santpedor volia fer jugar el capità a la final de la Copa del Rei contra l'Athletic Club. El cert, però, és que Puyol no ha jugat ni un sol minut en els dos partits de Lliga contra l'Athletic.

A San Mamés, Guardiola va apostar per un 3-4-3 en què no hi era Puyol en un partit que el Barça va acabar empatant a dos. La línia de tres defenses la van formar Mascherano, Piqué i Abidal. L'absència del capità va ser per decisió tècnica, perquè no patia cap lesió i havia disputat els partits anteriors.

Al Camp Nou, Puyol tampoc va participar del 2-0 contra el conjunt de Bielsa. Aquell dia, l'entrenador blaugrana va recuperar el 4-3-3, amb una defensa composada per Alves, Piqué, Mascherano i Adriano. Aquests quatre futbolistes tenen moltes opcions de tornar a ser els escollits en la final de la Copa del Rei.