Barça
Esports Barça 08/05/2012

Puyol no ha jugat ni un sol minut contra l'Athletic aquesta temporada

La lesió de Puyol és un contratemps important per al Barça de cara a la final de la Copa del Rei. Però el cert és que el capità blaugrana no ha participat en cap dels dos partits de Lliga contra l'equip basc

Natalia Arroyo
1 min
Carles Puyol i Víctor Sánchez

BarcelonaLa lesió de Carles Puyol, que haurà de ser operat del genoll dissabte, trenca els plans de Guardiola si el tècnic de Santpedor volia fer jugar el capità a la final de la Copa del Rei contra l'Athletic Club. El cert, però, és que Puyol no ha jugat ni un sol minut en els dos partits de Lliga contra l'Athletic.

A San Mamés, Guardiola va apostar per un 3-4-3 en què no hi era Puyol en un partit que el Barça va acabar empatant a dos. La línia de tres defenses la van formar Mascherano, Piqué i Abidal. L'absència del capità va ser per decisió tècnica, perquè no patia cap lesió i havia disputat els partits anteriors.

Al Camp Nou, Puyol tampoc va participar del 2-0 contra el conjunt de Bielsa. Aquell dia, l'entrenador blaugrana va recuperar el 4-3-3, amb una defensa composada per Alves, Piqué, Mascherano i Adriano. Aquests quatre futbolistes tenen moltes opcions de tornar a ser els escollits en la final de la Copa del Rei.

stats