Barça
Esports Barça 22/11/2011

Puyol: "Això del Tito és una motivació extra"

El central del Barça reconeix que la notícia de l'operació a Tito Vilanova ha estat "un cop dur" per a la plantilla però diu que l'equip "sortirà a guanyar per dedicar-li la victòria"

Natalia Arroyo
1 min
Carles Puyol a la roda de premsa de Milà.

BarcelonaPreguntat sobre la notícia de l'operació de Tito Vilanova, que els jugadors han conegut aquest migdia abans d'anar a l'aeroport, Carles Puyol ha dit que "és una notícia dura, un dia dur". "Des d'aquí li enviem molts ànims i estem segurs que aviat tornarà a ser amb nosaltres", ha comentat. I ha afegit que "serà una motivació extra" i que l'equip intentarà guanyar per dedicar-li la victòria.

Carles Puyol avisa que seria un error buscar un duel directe contra Zlatan Ibrahimovic: "A l'Ibra no només l'ha de defensar un sol jugador, aturar-lo serà feina de tot l'equip perquè si lluites cos a cos, és probable que el perdis. És molt important anticipar-t'hi".

El central blaugrana insisteix en què "hi ha coses més importants" que estar pendents de si Ibrahimovic i Guardiola se saludaran. "Jugar contra el Milan ja és prou important. De ben segur que Ibra estarà orgullós del seu pas pel Barça, ja ho ha dit, i no crec que s'hagi de parlar més sobre això".

El capità del Barça no signa l'empat, "un resultat que seria bo" però deixa clar que "l'equip sortirà a guanyar" encara que sumar un punt, seria suficient per confirmar la primera plaça del grup, "que asseguraria jugar la tornada de vuitens a casa".

Sobre el seu estat de forma, Puyol ha confirmat que cada partit que passa es troba millor i està content. "Confio en anar tenint cada dia més minuts i ajudar l'equip". El defensa, també ha reconegut que sent molta simpatia cap al Milan, un club que sempre ha admirat i assegura que el de dimecres, serà "un partit molt especial".

stats