Barça
Esports Barça 20/02/2012

Rexach: "La banqueta del Barça castiga una mica, però crec que el Pep continuarà"

L'exjugador i exentrenador del Barça i ara conseller de la junta de Sandro Rosell confia que Guardiola renovarà aviat i augura que el seu substitut "serà algú de la casa"

Ara
1 min

BarcelonaEn declaracions al programa 'Mas Esports' de COMRàdio, Carles Rexach, actual assessor del president Sandro Rosell, ha comentat que espera que Pep Guardiola renovi aviat i assegura que la junta directiva del Barça no està nerviosa. "Jo crec que el Pep continuarà –ha dit, i ha parlat dels seus possibles substituts–. Quan marxi el Pep, que espero que sigui d'aquí tres anys, Òscar Garcia Junyent pot estar preparat. De tota manera, Rosell no m'ha demanat consell, perquè estan esperant que Guardiola doni el 'sí' i renovi. Que un matí es llevi i digui que ja ho té decidit. Tothom estarà més relaxat".

Rexach insisteix que el cicle de Guardiola encara no ha acabat perquè creu que "els cicles importants duren cinc anys". El dia que decideixi marxar, però, "Zubizarreta tindrà molts oferiments d'entrenadors". Entre ells, segons Rexach, "Koeman, Laudrup, Valverde, Òscar Garcia Junyent o Iván de la Peña tenen possibilitats d'entrenar al Barça".

Sigui qui sigui, el que Rexach té clar és que "el substitut de Guardiola ha de ser de la casa o conèixer la casa, una persona que sigui d'aquí o que entengui el futbol del Barça".

Per acabar, l'exblaugrana ha assegurat que la "golejada contra el València espanta fantasmes" i que "la banqueta del Barça castiga una mica".

stats