BARÇA
Esports Barça 02/02/2012

El Carnaval de Torelló disfressa Guardiola de verge

El tècnic del Barça és la imatge del cartell de la festa 'Senyoretes i Homenots' i s'afegeix a d'altres personatges que ja han estat protagonistes del cartell com Obama, la princesa Letizia i Mariano Rajoy, entre d'altres

Ara
1 min
El cartell del carnaval de Torelló, amb Guardiola com a protagonista.

BarcelonaEl tècnic del Barça, Pep Guardiola, és el protagonista del cartell del Carnaval de Torelló. L'entrenador és el personatge principal de l'anunci de la festa 'Senyoretes i Homenots', en què cada any es transforma un personatge en home o dona.

En el cartell es pot veure l'entrenador blaugrana caracteritzat com una verge amb el lema "Fem-la santa". El tècnic blaugrana s'afegeix a una llarga llista de personatges que ja han estat protagonistes d'aquest cartell en edicions anteriors, com ara el president dels Estats Units, Barack Obama, l'alcaldessa de Madrid, Ana Botella, la princesa Letizia i l'actual president del govern espanyol, Mariano Rajoy, que va compartir el cartell del 2010 amb María Teresa Fernández de la Vega.

Durant el divendres 17 de febrer se celebra la festa 'Seyoretes i Homenots', organitzada pels Deixebles de Sant Feliu. En ella, els joves de Torelló es disfressen de dones i les noies es vesteixen per un dia d'homes.

stats