Publicitat
Publicitat

L'eslovè ha sigut el segon estranger amb més partits

Jaka Lakovic s'acomiada del Barça amb una carta

El nou jugador del Galatasaray ha valorat les seves cinc temporades a Barcelona i ha agraït el suport tant del club com de l'afició

L'eslovè Jaka Lakovic ha volgut acomiadar-se del FC Barcelona després de cinc anys com a jugador en què, assegura, ha aconseguit les "fites més altes", i ha destacat els 10 títols sumats. Ha volgut destacar "l'escalfor d'un públic fidel i l'estima dels que treballen al club dia a dia", i ha assegurat que tant el Barça com Barcelona tindran sempre "un gran espai en el meu cor".

" Estimats culers,

La meva etapa com a jugador del Barça s'ha acabat. Són moltes les coses que he d’agrair al Club, a l’afició i a la ciutat. Han sigut cinc temporades en les quals he format part d’un club sense comparació, d’una ciutat increïble. Aquí he trobat l’escalfor d’un públic fidel, l’estima dels que treballen al Club dia a dia, l’alè dels meus entrenadors i companys.

Hem aconseguit les fites més altes guanyant nombrosos títols, tants com 10, el meu número.

Fins i tot he arribat a ser el segon jugador estranger que més partits ha disputat amb la samarreta del Barça, cosa que suposa un immens honor per a mi.

M’hi hauria quedat tota la vida, però no ha pogut ser.

El destí em porta a un altre país, però el Barça i el Barcelona ocuparan un gran espai en el meu cor.

Una forta abraçada,

Jaka Lakovic"

Històries de superació esportiva

Etiquetes

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT