Barça
Esports Barça 20/08/2011

Sandro Rosell es queixa a RTVE pel tracte informatiu de l'incident entre Mourinho i Vilanova

El Barça ha enviat aquest divendres una carta a RTVE en què lamenta la informació que es va donar en alguns programes de l'agressió de l'entrenador portuguès

à. G.
1 min

BarcelonaEl Barça ha enviat aquest divendres una queixa a RTVE en què lamenta la informació que es va donar en alguns programes de l'incident entre José Mourinho, tècnic del Reial Madrid, i Tito Vilanova, entrenador ajudant del Barça.

En una carta de Sandro Rosell, màxim mandatari del Barça, a Manuel Esteve, president en funcions de RTVE, el Barça es queixa que "s'ha tornat a ferir el sentiment i la sensibilitat de tots els socis i simpatitzants barcelonistes en manipular -volem entendre- de forma intencionada el lamentable fet que va protagonitzar el tècnic Mourinho". Segons Rosell, RTVE va tenir "l'agreujant i la mala fe de presentar l'agredit com a agressor".

Rosell parla de "rebuig" ja que "amb absoluta unanimitat, tots els mitjans internacionals es van fer ressò dels successos amb una imparcialitat que ja voldríem veure reflectida en aquesta televisió pública".

El president del Barça, que recorda els comentaris partidistes durant la semifinal de la Lliga de Campions, espera que no es tornin a repetir fets similars: "Desitgem que aquesta sigui l'última vegada en què ens veiem obligats a denunciar aquesta falta de rigor i professionalitat".

stats