Esports Barça 05/07/2012

El "casament d'or" d'Iniesta, a l''Sport': "Estic més nerviós que abans de jugar un partit"

El diari explica la que serà "la festa de l'estiu", en la qual Rosell i Laporta es tornaran a veure les cares i Guardiola, Tito Vilanova i Del Bosque seuran a la mateixa taula

Ara
1 min
Sport, 5 de juliol del 2012

BarcelonaSport: "Casament d'or" d'Iniesta i les paraules del blaugrana, que es casa amb la seva parella aquest diumenge: "Estic més nerviós que abans de jugar un partit". El diari explica la que serà "la festa de l'estiu", en la qual Rosell i Laporta es tornaran a veure les cares i Guardiola, Tito Vilanova i Del Bosque, el seleccionador espanyol, seuran a la mateixa taula. Segons el rotatiu, hi haurà més de 700 convidats, entre els quals, la plantilla sencera del Barça i el porter del Reial Madrid, Iker Casillas, amb la seva companya, la periodista Sara Carbonero.

Mundo Deportivo: "Iniesta a Mourinho: 'Oportunista'". El blaugrana contesta al tècnic del Reial Madrid, que després de l'1-1 en el primer partit de la selecció espanyola a l'Eurocopa va carregar contra el joc de 'la roja'.

El 9 Esportiu: "Iniesta: 'La crítica de Mou va ser oportunista"

A la premsa esportiva de Madrid continuen amb la campanya perquè el porter madridista, Iker Casillas, s'emporti la Pilota d'Or d'enguany:

Marca: "Pelé aposta per Iker"

As: "Pelé: 'És el moment de donar la pilota d'or a Casillas'"

stats