BARÇA
Esports Barça 27/01/2014

Cases no retira encara la querella contra Rosell perquè tem represàlies del club

El soci del BArça ha convocat una roda de premsa per aquest dilluns a la tarda a les 16 hores

Efe
1 min
Cases retira la querella contra Rosell

BarcelonaEl soci del Barça Jordi Cases, que va presentar una querella contra el ja expresident Sandro Rosell, ha sol·licitat al club que per escrit li garanteixi que no hi haurà represàlies quan retiri la demanda, encara que aquest dilluns, després de no rebre resposta, s'està pensant si la manté.

Així ho ha garantit a l'agència EFE el soci demandant, que aquest tarda a les 16 hores ha convocat els mitjans a una conferència de premsa a l'hotel Presidente de Barcelona per informar els periodistes de la decisió que pretén adoptar.

En un inici, Jordi Cases havia apuntat que aquest dilluns retiraria la demanda, després de mantenir amb el vicepresident Jordi Cardoner "dues converses molt productives" i després d'unes declaracions del nou president de l'entitat, Josep Maria Bartomeu, que ha dit aquest dilluns que el club ha descartat denunciar "per danys i perjudicis" a Cases.

No obstant això, s'esperava una reunió entre Cases o el seu advocat, Felip Izquierdo, amb el portaveu i directiu del Barça, Toni Freixa, però el portaveu ha anul·lat la cita, primer prevista per diumenge i després, per aquest dilluns.

Cases entén que el club no s'avé a signar un document en el qual l'entitat es comprometi a no represaliar el soci.

stats