Barça
Esports Barça 12/05/2011

Canaletes torna a riure amb el Barça

Els seguidors, molts dels quals han seguit el desenvolupament del partit del Ciutat de València des de bars propers a plaça Catalunya, han començat a concentrar-se a l'emblemàtic lloc minuts abans que l'àrbitre xiulés el final

Redacció
1 min
Celebració a Canaletes.

BarcelonaPer segona vegada en pocs dies, l'afició del Barça ha tornat a Canaletes, aquest dimecres a la nit per celebrar la tercera lliga consecutiva. Els seguidors, molts dels quals han seguit el desenvolupament del partit del Ciutat de València des de bars propers a plaça Catalunya, han començat a concentrar-se a l'emblemàtic lloc minuts abans que l'àrbitre del Llevant-Barça xiulés el final.

Com va passar després de l'eliminatòria de Lliga de Campions, la majoria dels càntics han anat adreçats a José Mourinho, entrenador del Reial Madrid. A més, els seguidors del Barça també han repetir el nom de Wembley constantment.

Segons dades dels Mossos d'Esquadra, poc després de les onze ja hi havia unes 8.500 persones i tot estava tranquil. Una pantalla gegant a la plaça Catalunya ha permès als culers seguir el partit i les rodes de premsa posteriors i ha evitat que s'ajuntés més gent del compte a la Rambla en un primer moment.

stats