Barça
Esports Barça 13/06/2011

Wenger, sobre Cesc: "De vegades el rumor pot fer el fitxatge"

El tècnic alsacià ha assegurat que confia a retenir el jugador català, malgrat que s'ha filtrat en nombrosos mitjans que aquest estiu sí que escoltarà ofertes per ell

Agències
1 min
Arséne Wenger.

BarcelonaL'entrenador de l'Arsenal, Arsène Wenger, ha comentat que de vegades un rumor persistent pot acabar en el fitxatge d'un jugador per un altre club, per referir-se al persistent interès del Barça per obtenir els serveis del seu capità. "Seré molt clar en això. Per mi, Fàbregas és a l'Arsenal des de fa molt de temps i s'hi quedarà. A vegades passa que el rumor pot fer el fitxatge", ha manifestat en declaracions al diari britànic The Sun.

En aquest sentit, el tècnic gunner ha assegurat que confia retenir el jugador català, malgrat que s'ha filtrat en nombrosos mitjans que aquest estiu sí que escoltarà ofertes per ell. "L'any vinent veurem la introducció del nou sistema de fair play financer, que limitarà els grans traspassos. Crec que aquest serà l'últim estiu calent", deixant entreveure que potser és la darrera oportunitat de treure partit de Cesc.

També s'ha mostrat contundent després d'assegurar que vol mantenir el francès Samir Nasri, pretès pel Manchester United. "Farem tot el possible per retenir-lo en el club. El meu desig és que s'hi quedi", ha manifestat. "Si mira enrere podrà veure que ha recorregut un llarg camí amb nosaltres, i crec que encara hi ha molt per fer. És el club qui fa la carrera d'un jugador", ha assegurat sobre aquesta qüestió.

stats