Barça
Esports Barça 04/08/2011

Bany de masses de Cesc en l'entrenament de l'Arsenal, mentre el Barça prepara una oferta més sucosa

El maresmenc s'ha entrenat amb la resta de companys durant la sessió a porta oberta dels 'gunners' i ha dedicat més estona que cap altre jugador a signar autògrafs i fer-se fotografies amb els aficionats

Redacció
1 min
Cesc Fábregas, durant l'entrenament.

BarcelonaCesc Fàbregas continua fent la pretemporada amb l'Arsenal, a l'espera que el seu fitxatge pel Barça es desencalli d'una vegada. Els últims traspassos confirmats pel Barça, els de Jeffren i Oriol Romeu, suposen uns ingressos extres d'uns nou milions d'euros que podrien portar els blaugranes a fer una oferta més sucosa que acabi de convèncer Wenger i la directiva anglesa.

Les xifres amb què podria treballar el Barça per intentar fitxar aviat el jugador arriben a més de 35 milions d'euros, una quantitat que l'Arsenal acceptaria, decidit també a resoldre aviat la situació.

Mentre tot això s'acaba de resoldre, el jugador continua entrenant-se, i aquest matí ha estat el gran protagonista d'una sessió oberta al públic. Cesc s'ha quedat l'últim, i ha atès les peticions dels seguidors de fer-se fotografies i signar autògrafs. Malgrat les llargues negociacions, la popularitat del capità de l'Arsenal no s'ha vist malmesa.

No hi ha foto oficial

L'Arsenal tenia previst fer avui la fotografia oficial de la primera plantilla, però avui feia mal temps a Londres i s'ha decidit ajornar-la i fer-la un altre dia. Si l'acord entre l'Arsenal i el Barça per Cesc s'accelera durant les pròximes hores i el jugador soluciona el seu futur, no caldrà haver de fingir i fer dues fotografies, l'una amb Cesc, i l'altra sense ell.

stats