LLIGA DE CAMPIONS
Esports Barça 01/10/2013

El Milan empata amb polèmica en una nit on destaca Mesut Özil

L'Atlètic de Madrid supera el Porto, i el Dortmund i Chelsea golegen

BarcelonaAjax i Milan han empatat 1 a 1 amb un penal polèmic al temps afegit. Els holandesos s'han avançat al marcador gràcies a l'estratègia. Denswill va rematar sol un servei de córner. Al minut 92 però, l'àrbitre ha xiulat penal sobre Balotelli. Un penal inexistent, ja que ha estat l'italià qui ha fet falta sobre el seu marcador. Balotelli ha estat l'encarregat d'empatar el matx a l'últim minut.

Al grup G, l'Atlètic de Madrid ha superat 1 a 2 el Porto. Els de Diego Pablo Simeone han certificat el seu triomf gràcies a la pissarra, ja que Arda Turan ha rubricat la remuntada amb un gol d'estratègia. Godin, pels matalassers, i Jackson Martínez, pels locals, han estat els altres dos golejadors. A l'altre partit, el Zenit de Sant Petersburg ha empatat a zero gols amb l'Àustria de Viena.

El gran protagonista de la nit ha estat Mesut Özil. L'alemany ha liderat l'Arsenal en el triomf 2 a 0 contra el Nàpols. Özil ha obert el marcador amb un gran gol amb la cama esquerra, culminant una gran jugada de contraatac. El segon gol l'ha marcat Giroud gràcies a un assistència del mateix alemany. A l'altre partit del grup F, el Borussia Dortmund ha golejat 3 a 0 l'Olimpique de Marsella. Lewandowski ha marcat el primer gol, acabant una gran jugada molt ràpida dels jugadors de Jürgen Klopp. El mateix davanter polonès i Marco Reus han completat el triomf.

Finalment, al grup E, el Chelsea ha guanyat 0 a 4 l'Steaua de Bucarest, mentre el Schalke 04 s'ha desfet del Basilea 0 a 1. El partit ha començat amb retard per una protesta d'activistes de Greenpeace contra l'empresa Gazprom.