Esports Barça 11/11/2020

El club segueix sense aportar la documentació del Barçagate

Ara
1 min
El club segueix sense aportar la documentació del Barçagate

BarcelonaLa jutge d’instrucció número 13 de Barcelona, Alejandra Gil, va prorrogar un mes més el secret de sumari del Barçagate perquè el club encara no ha lliurat als Mossos part de la informació requerida sobre el cas. D’aquesta manera, el secret s’amplia fins al 10 de desembre a l’espera que la policia, que es va presentar el 5 de juliol al Camp Nou per recollir informació, rebi els documents sol·licitats al club fa mesos.

És la quarta vegada que es prorroga el secret de sumari del Barçagate, el cas de les xarxes socials en què el club blaugrana hauria contractat diferents empreses que haurien dut a terme una estratègia de difamació, menyspreu i posada en dubte de diferents actors contraris a la gestió del ja expresident Josep Maria Bartomeu i la seva junta directiva, incloent-hi jugadors actuals com Leo Messi i Gerard Piqué. Un cas que va provocar la dimissió de part de la junta directiva, entre ells el vicepresident Emili Rousaud, que va denunciar presumptes irregularitats.

La jutge d’instrucció veu indicis d’un possible delicte d’administració deslleial en el cas, denunciat pel col·lectiu de socis culers Dignitat Blaugrana, i amb aquesta mesura pretén salvaguardar la investigació de “qualsevol risc de desaparició de proves essencials”.

stats