Barça
Esports Barça 07/02/2019

La Comissió Antioviolència sanciona el Barça amb 3.500 euros

Un aficionat amb una prohibició d'accés en vigor va rebre una entrada

Ara
1 min
Els aficionats radicals del Barça

BarcelonaLa Comissió Antiviolència ha proposat una sanció de 3.500 euros al Barça per deficiències detectades en distribució d'entrades durant el partit entre el Rayo i el Barça de l'11 de novembre. En aquell partit es van produir baralles entre aficionats radicals i la policia va interceptar un sobre amb 79 entrades. Una de les localitats va ser facilitada pel club a un aficionat amb una prohibició d'accés en vigor.

L'enfrontament entre aficionats va acabar amb tres ferits lleus arran dels incidents que es van produir al voltant de les 14 hores entre membres dels Bukaneros i dels Boixos Nois prop del carrer on hi ha l'accés als vestidors de l'estadi de Vallecas. Els tres ferits van acabar a l'hospital: un al Gregorio Marañón i dos, amb contusions, a l'Infanta Leonor. Els aficionats radicals culers es van passejar pel voltant de l'estadi del conjunt madrileny cantant consignes violentes contra equips rivals i fent salutacions feixistes.

El Barça va emetre un comunicat en què lamentava i condemnava "els fets succeïts entre seguidors del Rayo Vallecano i del Barça a Madrid". "El club blaugrana referma el compromís en la lluita contra qualsevol forma de violència associada a l'esport, i es torna a posar a disposició dels cossos i les forces de seguretat, i de tots els agents implicats, per acabar amb els col·lectius que la practiquen de manera sistemàtica".

stats