BARÇA
Esports Barça 13/06/2011

Una companyia de dansa converteix el 2-6 del Barça al Bernabéu en una coreografia

'Unterder Schönen Haut', un projecte de dansa de la companyia Les Filles Föllen homenatja el Barça de Guardiola i reviu la històrica golejada a l'etern rival al seu camp

Redacció
1 min
L'espectacle és un homenatge al Barça de Guardiola / Les Filles Föllen

BarcelonaEls aficionats culers han rebut moltes alegries des que Pep Guardiola es va fer càrrec del primer equip fa tres temporades però una de les fites de l'equip va ser, sens dubte, el 2-6 al Bernabéu, el camp de l'etern rival. Ara, aquella històrica victòria s'ha convertit en un espectacle de dansa que la companyia Les Filles Föllen porta a escena sota el títol Unter der Schönen Haut, Sota la bonica pell.

Tuixén Benet i Margherita Bergamo, integrants de la companyia, interpreten aquest projecte que vol “apropar els conceptes de futbol i de dansa” i trencar la “manca de diàleg” que existeix entre els dos móns, tal com expliquen a la pàgina web de la companyia. L'espectacle és un homenatge al Barça de Guardiola i una reflexió “sobre l'acció i les formes del futbol”.

La forma, el ritme i la música són els eixos per comparar els moviments originals realitzats pels jugadors amb els dels intèrprets de l'espectacle. El muntatge es podrà veure entre els dies 16 i 19 de juny a l'Antic Teatre.

stats