Copa del Rei
Esports Barça 21/02/2012

El coordinador de la final de Copa: "El Madrid va dir que no cedia el Bernabéu per si havien de celebrar-hi la Champions"

Miguel Ángel López ha explicat les raons per les que el club blanc no permet que la final de Copa es jugui al seu estadi i també ha dit que ni el Barça ni l'Athletic volen un camp "amb pista d'atletisme"

Ara
1 min

BarcelonaEn declaracions al programa 'Mas Esports' de COMRàdio, Miguel Ángel López, coordinador de la final de la Copa del Rei, ha assegurat que el Reial Madrid va dir "que no cedia el Bernabéu per poder celebrar-hi la Champions en cas que la guanyin".

López també ha afirmat que ni el Barça ni l'Athletic volen jugar la final a l'estadi de la Cartuja, a Sevilla, "perquè no volen un camp amb pista d'atletisme". A més, insisteix que l'Espanyol sí va oferir el seu estadi, però van retirar la proposta després que l'Athletic es negués a jugar a Cornellà-El Prat. El club basc considerava que, posats a venir a Barcelona a jugar, es jugaria al Camp Nou i no a Cornellà, per aprofitar el major aforament del camp blaugrana.

El coordinador de la final de la Copa del Rei ha assegurat que la reunió per decidir la seu es farà a principis de març.

stats