COPA D'ESPANYA - FUTBOL SALA
Esports Barça 03/02/2011

El Barça Alusport supera el primer obstacle golejant el Fisiomedia Manacor (6-0)

El Barça ha superat amb menys dificultats de les previstes el Fisiomedia Manacor i ja és a les semifinals de la Copa d'Espanya. Wilde i Lin, claus en el triomf

David Jover
Wilde ha fet dos dels sis gols del Barça Alusport contra el Manacor.

BarcelonaEl Barça Alusport ha aconseguit el seu passi per a les semifinals de la Copa d’Espanya després de superar per un clar 6-0 el Fisiomedia Manacor. Els homes de Marc Carmona han sigut molt superiors al conjunt balear en tot el partit i de la mà de Lin, Wilde i Saad s’ha emportat el partit.

No ha estat un matx per guardar i ensenyar als més menuts, perquè negar-ho. Però ha estat un exercici de com afrontar una fase final de la Copa d’Espanya. Bona defensa, contracop i possessió de la pilota quan més convé. Davant el Manacor els blaugrana han fet moltes coses molt bé, com per exemple la pressió en el moment en què els balears tenien la pilota per evitar que poguessin crear perill.

El primer gol dels blaugrana ha arribat en el minut 8. Una recuperació de pilota de Chico ha servit perquè Fernandao, amb una excel·lent passada, li servís a Lin en safata el primer gol. Tot i la bellesa del gol, el joc d’ambdós equips en els minuts següents ha decaigut i ha arribat a ser soporífer. Wilde, amb un golàs des de la cantonada, ha donat més tranquil·litat amb el 2-0.

A la represa el Fisiomedia ho ha intentat de totes les maneres possibles, però la fortalesa defensiva del Barça i la major profunditat de banqueta ha fet difícil la remuntada. Això ho ha aprofitat el Barça per situar el 3-0 mitjançant Saad i un minut més tard, de nou Wilde, ha situat el 4-0 després de què el Manacor se situés en porter-jugador. Ens els darrers minuts, ja amb un Fisiomedia desfet físicament, el Barça ha augmentat l’avantatge en el marcador amb dos gols de Wilde i Igor per situar el 6-0 definitiu.

Per tant, el Barça jugarà a semifinals amb l'equip amfitrió, el Caja Segòvia, que ha superat el Benicarló en el seu partit de quarts per 4-5.

Fitxa tècnica:

6-FC Barcelona Alusport: Cristian, Torras, Saad, Javi Rodríguez i Wilde-cinc inicial-; Fernandao, Lin, Carlos Muñoz, Chico, Igor.

0-Fisiomedia Manacor: Toñete, José Ruiz, Jesús Illan Miguelin i Vega-cinc inicial-; J.Carlos López, Martín Amas, Paulinho, Joan Zapatillas.

Gols: 1-0 Lin (8’), 2-0 Wilde (19’), 3-0 Saad (31’), 4-0 Wilde (32’), 5-0 Wilde (39’), 6-0 Igor (39’)

Incidències:2.500 espectadors al pavelló Pedro Delgado de Segòvia