BARÇA
Esports Barça 10/01/2013

El Barça anirà a totes davant el Còrdova tot i la renda de dos gols del partit d'anada

Els blaugranes disputen al Camp Nou (21:30 hores, TV3 i Telecinco) la tornada dels vuitens de final de la Copa del Rei

Ara
1 min
Els jugadors del Barça abans d'un entrenament a la Ciutat Esportiva / FCBARCELONA.CAT

BarcelonaEl Barça jugarà aquest vespre (21.30 hores, TV3 i Telecinco) al Camp Nou contra el Còrdova la tornada dels vuitens de final de la Copa del Rei. Tot i el 0-2 aconseguit al partit d'anada, el segon entrenador del Barça, Jordi Roura (Tito Vilanova no s'asseurà a la banqueta), ja ha anunciat que aniran a totes.

Tot i que s'han quedat fora de la convocatòria alguns dels titulars habituals –com Xavi, Iniesta, Piqué i Pedro– Roura ha assegurat que farà saltar a la gespa un equip competitiu per evitar ensurts i certificar el pas als quarts de final (on es trobaria el Màlaga).

Els blaugranes però es prendran el partit amb la idea de donar-li minuts a jugadors poc habituals i que necessiten reivindicar-se. El principal dubte a l'alineació és saber si Leo Messi, que dilluns va guanyar la Pilota d'Or per quart any consecutiu, juga d'inici.

Adriano, després de no haver-se entrenat amb l'equip en els últims dies, ha entrat a la convocatòria i podria tenir un lloc a l'onze inicial si s'exercita aquest matí amb normalitat. El que és segur és que Pinto tornarà a situar-se sota pals.

Possibles onzes:

Barça: Pinto; Montoya, Puyol, Mascherano, Adriano; Song, Thiago, Cesc; Tello, Messi i Villa.Còrdova:

Saizar, Fernández, Armando, Alberto Aguilar, Fuentes; López Silva, Caballero, López Garai, Dubarbier; Abel Gómez; Patiño.

Àrbitre: Hernández Hernández (Las Palmas)

Estadi: Camp Nou

Hora i TV: 21:30 (TV3 i Telecinco).

stats