Barça
Esports Barça 27/04/2013

El Barça empata a San Mamés i no podrà proclamar-se campió de Lliga aquest dissabte (2-2)

Un gol d'Ander Herrera a l'últim minut evita la victòria del Barça

BilbaoEl Barça ha empatat a San Mamés (2-2) i aquest dissabte no es podrà proclamar campió de la Lliga. Un gol d'Ander Herrera a l'últim minut ha evitat el triomf de l'equip blaugrana, que havia remuntat el gol de Susaeta amb gols de Leo Messi i Alexis.

L'equip blaugrana ha dominat la possessió de la pilota i ha exhibit una bona actitud, però s'ha trobat amb un rival molt concentrat. Alexis ha enviat una pilota al pal, però Susaeta ha sigut l'encarregat d'inaugurar el marcador al minut 27.

Tito Vilanova ha substituït Éric Abidal al descans perquè el francès ha patit una sobrecàrrega al bessó dret. Adriano ha ocupat el seu lloc a l'eix de la defensa, on ha fet parella amb Gerard Piqué. El tècnic també ha donat entrada a Leo Messi, que ha substituït Xavi.

Els gols de Leo Messi i Alexis han capgirat el marcador del partit, però Ander Herrera ha evitat el triomf blaugrana amb un gol a l'últim minut.

Athletic Club, 2: Iraizoz; Iraola, San José (Ramalho, min.69), Ekiza, Aurtenetxe (Ibai, min.73); Gurpegui, De Marcos, Herrera; Susaeta, Aduriz (Llorente, min.73) i Muniain.

Barça, 2: Valdés; Dani Alves, Piqué, Abidal (Adriano, min.46), Jordi Alba; Song, Thiago, Xavi (Messi, min.58); Pedro, Cesc i Alexis (Iniesta, min.78).

Gols: 1-0, min.27: Susaeta. 1-1, min.66: Messi. 1-2, min.68: Alexis. 2-2, min.89: Herrera.

Àrbitre: Iglesias Villanueva (Comitè Gallego). Ha mostrat targeta groga als locals Herrera, Gurpegui i De Marcos; i als visitants Cesc i Adriano.

Incidències: Gairebé 40.000 espectadors a San Mamés.