Barça
Esports Barça 28/11/2012

El Barça supera el tràmit de l'Alabès (3-1) i jugarà els vuitens de final de la Copa del Rei

L'equip blaugrana aprofita els gols d'Adriano i Villa (dos) per remuntar i s'enfrontarà al Còrdova a la següent ronda

Sergi Roberto, contra l'Alabès

BarcelonaEl Barça ha superat l'Alabès (3-1) al Camp Nou i s'ha classificat per disputar els vuitens de final de la Copa del Rei, on tindrà el Còrdova com a rival. L'equip blaugrana ha sabut aprofitar els gols d'Adriano i Villa (dos) per remuntar un partit que ha començat perdent.

L'Alabès ha generat molts problemes a la defensa del Barça, que s'ha mostrat incòmoda amb el vent. L'àrbitre ha perdonat un penal a Song, que ha tocat la pilota amb la mà a dins de l'àrea al poc de començar el partit, i l'equip visitant s'ha anat creixent fins a posar a prova Pinto, que no s'ha compenetrat bé amb els seus companys. Borja Viguera ha aconseguit avançar el conjunt basc al marcador al minut 17, però Adriano ha empatat el partit al minut 35. El lateral ha sabut aprofitar una paret per la banda esquerra per marcar.

El descans li ha fet profit al Barça, que ha jugat millor i ha aconseguit posar-se per davant gràcies a un gol de falta directa de David Villa (minut 55). A la següent jugada l'Alabès ha marcat, però l'àrbitre ha anul·lat l'acció per fora de joc. Just després, l'equip blaugrana ha completat un bon contraatac i David Villa ha marcat el seu segon gol de la nit (minut 58).

Tito Vilanova ha donat entrada Gerard Deulofeu, que ha rebut aplaudiments del públic abans de tocar qualsevol pilota, Carles Planas, que ha debutat amb el primer equip del Barça, i Cesc, que ha ocupat el lloc de Carles Puyol.

Barça, 3: Pinto; Montoya, Mascherano, Puyol (Cesc, m.79), Adriano (Planas, m.72); Dos Santos (Deulofeu, m.68), Song, Sergi Roberto; Tello, Thiago i Villa.

Alabès, 1: Herrera; Óscar Rubio, Agustín, Luciano, Javi Hernández, Manu García; Jaume, Miki, Jonan (Llamas, m.79); Luismi (Barahona m.66) i Viguera (Guzmán, m.66)

Gols: 0-1, m.17: Viguera. 1-1, m.35: Adriano. 2-1, m.55 : Villa. 3-1, m.58: Villa.

Àrbitre: Carlos Velasco Carballo. Groga a a Jaume (m.10) i a Manu (m.54).

Incidències: 57.655 espectadors.