Barça
Esports Barça 27/01/2013

Pòquer de Leo Messi contra l'Osasuna (5-1)

El davanter marca quatre gols en un dels partits més plàcids del Barça aquesta temporada

à.g.
Abraçada entre Xavi, Messi i Puyol

BarcelonaEl Barça no afluixa i ha superat l'Osasuna al Camp Nou (5-1) amb quatre gols de Leo Messi i un de Pedro en un dels partits més plàcids de la temporada. Víctor Valdés ha rebut el suport dels aficionats en el primer partit que jugava al Camp Nou després d'anunciar que no renovarà el contracte.

L'equip blaugrana s'ha avançat gràcies a un gol de Leo Messi (minut 11), que ha sabut aprofitar una gran passada de Xavi. El davanter argentí ha evitat el porter rival amb un subtil cop de maluc i ha marcat a porteria buida. L'Osasuna ha empatat el partit al minut 23, quan Raoul Loe ha sorprès Víctor Valdés amb un xut ajustat al pal.

La jugada clau del partit ha arribat al minut 26, quan Alejandro Arribas ha comès penal i ha estat expulsat en veure la segona targeta groga. Leo Messi no ha desaprofitat el regal i ha marcat el seu segon gol, el número 200 a la Lliga. Abans d'arribar al descans, Pedro ha ampliat la renda amb un gol de Pedro (minut 40).

Leo Messi ha augmentat la xifra anotadora amb dos gols a la segona meitat (minuts 56 i 58) que han deixat el partit vist per a sentència. Jordi Roura, que aquest diumenge ha tornat a dirigir l'equip des de la banqueta, ha aprofitat la renda per donar descans a Pedro, Xavi i Busquets, que han deixat el terreny de joc a Alexis, Cesc i Song.

Barça, 5: Valdés, Alves, Puyol, Mascherano, Adriano, Sergio Busquets (Song, min 74), Xavi (Fàbregas, min 66), Thiago, Villa, Messi i Pedro (Alexis, min 61).

Osasuna, 1: Fernández, Marc Bertran, Arribas, Flaño (Rubén, min 68), Nano, Lolo, Raoul Loé, Oier, Cejudo (Puñal, min 46), De las Cuevas (Masoud, min 46) i Llorente.

Gols: 1-0: min 11, Messi. 1-1: min 23, Raoul Loé. 2-1: min 28, Messi (penal). 3-1: min 40, Pedro. 4-1: min 56, Messi. 5-1: min 58, Messi.

Àrbitre: Teixeira Vitienes. Groga a Adriano (min 13) i Oier (min 51). Ha expulsat per doble amonestació Arribas (min 18 i min 26) i amb vermella directa a José Luis Mendilibar (min 32).

Incidències: 65.594 espectadors al Camp Nou.