Barça
Esports Barça 04/02/2012

El Barça supera la Reial Societat (2-1) i manté la persecució del Reial Madrid

L'equip blaugrana, amb tres futbolistes nascuts l'any 1991 (Thiago, Tello i Cuenca) i un el 1990 (Dos Santos) a l'onze inicial, guanya un partit en què Leo Messi ha trencat la seva sequera golejadora

Cristian Tello, després del gol.

BarcelonaEl Barça, amb tres futbolistes nascuts l'any 1991 (Thiago, Tello i Cuenca) i un el 1990 (Dos Santos) a l'onze inicial, ha superat la Reial Societat (2-1) i manté la persecució del Reial Madrid, que ha guanyat per la mínima a Getafe, a la Lliga.

Pep Guardiola ha volgut donar descans d'inici a futbolistes com Piqué, Abidal, Xavi, Busquets o Alexis. Amb un ull pendent de la Reial Societat i un altre del València, equip contra el qual el Barça buscarà dimecres la classificació per a la final de la Copa del Rei, el conjunt blaugrana ha aprofitat els gols de Cristian Tello (minut 8) i Leo Messi (minut 71), molt animat per la graderia, per endur-se els tres punts.

Lluny de l'eficàcia habitual, el Barça ha creat menys ocasions que de costum i, quan s'ha col·locat amb dos gols d'avantatge, ha intentat dominar el joc amb la possessió de la pilota. Però no se n'ha sortit i, després d'una pèrdua, ha encaixat un gol de Carlos Vela (minut 73) que ha afegit emoció als darrers minuts del partit.

A deu minuts del final, Busquets, que acabava d'entrar set minuts abans al terreny de joc, ha rebut un cop al genoll i ha hagut de ser substituït amb un trau. L'impacte de l'acció i la poca diferència en el marcador han deixat paralitzat el Barça, que ha patit per garantir-se la victòria.

El fred no convidava a sortir de casa i el partit del Barça contra la Reial Societat s'ha convertit en la pitjor entrada de la temporada en Lliga. El club ha anunciat una assistència de 52.646 espectadors, xifra tan sols superior a la d'un encontre de Lliga de Campions, el que es va jugar contra el BATE Borisov (37.374 aficionats).

Barça, 2: Valdés; Alves, Puyol (Abidal, m.76), Mascherano, Adriano; Dos Santos (Busquets, m.76 (Piqué, m.82), Thiago, Cesc; Tello, Messi i Cuenca.

Reial Societat, 1: Bravo; Carlos Martínez, Mikel González, Iñigo Martínez, Cadamuro; Aranburu, Markel, Rubén Pardo (Llorente, m.78); Xabi Prieto (Aguirretxe, m.83), Griezmann; i Ifrán (Vela, m.58).

Gols: 1-0. m.9: Tello. 2-0, m.72: Messi. 2-1, m.74: Vela.

Àrbitre: Clos Gómez. Groga a Iñigo Martínez (m.34) i a Llorente (m.88).

Incidències: 52.646 espectadors al Camp Nou.