Barça
Esports Barça 19/11/2011

El Barça goleja el Saragossa (4-0)

El dia en què tothom estava reflexionant, Messi ho ha tingut clar i ha liderat la victòria del Barça contra el Saragossa en un partit en què el conjunt blaugrana ha marcat tres gols més gràcies a Piqué, Puyol i Villa

Leo Messi celebra el primer gol del Barça.

BarcelonaEl dia en què tothom estava reflexionant, Messi ho ha tingut clar des del principi i ha tornat a donar la victòria al Barça en un partit en què el conjunt blaugrana de nou ha monopolitzat la possessió de la pilota. El davanter argentí, que quan ell es diverteix el públic del Camp Nou també ho fa, ha marcat un gol i n'ha pogut sumar un grapat més contra el Saragossa (4-0).

El primer gol del Barça ha arribat al minut 19, quan el conjunt blaugrana ha tret profit d'una jugada a pilota aturada. Xavi ha tret una falta, Puyol ha bloquejat –al més pur estil de bàsquet– Mateos i Piqué ha rematat de cap al fons de la xarxa. Una acció tan senzilla com difícil de defensar.

La pilota no li ha durat gaire, a un Saragossa que, quan tractava de fer la segona passada, la perdia. Sense pilota, patia. Amb pilota, tampoc estava còmode.

El segon gol ha servit per demostrar la velocitat a què pensa Messi. El davanter argentí ha rebut la pilota al minut 42 dins l'àrea, però d'esquena a la porteria. Ha tocat la pilota, s'ha girat i ha disparat amb el peu dret. Quan la defensa ha reaccionat, ell ja corria per celebrar el gol.

El Saragossa ha fet un parell de canvis al descans, però l'escenari del partit no ha canviat gaire. De fet, el Barça ha trigat poc a marcar el tercer gol (min. 54), que ha arribat després d'una estranya jugada en què Carles Puyol s'ha vist rematant un parell de cops des de dins de l'àrea petita.

Ja pensant en el partit de Milà, Pep Guardiola ha fet canvis, ha donat entrada a Thiago, Iniesta i David Villa en els llocs de Xavi, Alexis i Cesc Fàbregas.

Després d'alguna acció màgica més de Leo Messi, el Barça ha anotat el quart gol (min. 75), aquest, de David Villa. El davanter asturià ha aprofitat una acció d'Isaac Cuenca per la banda dreta per completar-la amb una bona rematada de cap.