Barça
Esports Barça 23/02/2013

El Barça remunta contra el Sevilla i arriba al doble clàssic amb bon regust de boca (2-1)

David Villa i Leo Messi han capgirat el marcador a la segona meitat

Leo Messi condueix la pilota contra el Sevilla

BarcelonaEl Barça ha remuntat contra el Sevilla (2-1) i arribarà al doble clàssic contra el Reial Madrid amb bon regust de boca. Botia ha obert el marcador, però David Villa i Leo Messi han capgirat el resultat.

David Villa ha començat el partit a la banda, compartint davantera amb Alexis i Messi, que va ocupar l'espai central de l'atac blaugrana. Al descans Jordi Roura ha tret del camp el futbolista xilè i ha donat entrada Cristian Tello, mantenint l'estructura ofensiva, però movent l'asturià a la banda dreta. David Villa ha intentat associar-se amb Dani Alves, però la defensa del Sevilla ha deixat pocs espais.

El primer gol del Barça ha arribat al minut 52, quan David Villa ha rematat de cap des de la teòrica posició de davanter centre una passada de Dani Alves. El gol ha canviat la cara al Barça, que amb Tello al camp s'ha mostrat més imprevisible per a la defensa rival. Vuit minuts després Leo Messi ha marcat i l'equip blaugrana ha completat la remuntada.

Xavi, que ha substituït Andrés Iniesta, ha disputat els últims 25 minuts del partit mentre que Sergio Busquets, que ha entrat per David Villa, ha jugat un quart d'hora.

Barça, 2: Valdés; Alves, Piqué, Mascherano, Montoya; Song, Iniesta (Xavi, min.68), Thiago; Alexis (Tello, min.46), Messi i Villa (Busquets, min.79).

Sevilla, 1: Beto; Coke, Fazio, Botia, Navarro; Maduro (Alberto Moreno, min.82), Medel (Kondogbia, min.55); Rakitic, Navas, Manu; i Babá (Negredo, min.60).

Goles: 0-1, min.42: Botía. 1-1, min.52: Villa. 2-1, min.60: Messi.

Àrbitre: Velasco Carballo. Groga a Fernando Navarro (min.33) i Botia (min.86).

Incidències: 57.629 espectadors al Camp Nou.