Barça
Esports Barça 09/12/2012

El Barça es desfà del Betis (1-2) i Leo Messi entra a la història amb el seu gol número 86 en un any

L'argentí contribueix amb dos gols a fer que l'equip blaugrana allargui el millor inici mai vist a la competició

Els futbolistes del Barça feliciten Leo Messi

BarcelonaPocs reptes li queden a Leo Messi, que amb els dos gols contra el Betis (1-2) ha aconseguit deixar enrere el registre de Gerd Müller i passar a la història com el jugador amb més gols en un any natural (86). De passada, l'argentí ha contribuït a fer que el Barça sumi el 43è punt i allargui el millor inici mai vist a la competició. L'equip blaugrana acumula 14 victòries i un empat en 15 jornades.

Quatre dies després de protagonitzar un ensurt contra el Benfica, Leo Messi ha començat el partit contra el Betis com a titular. Qui s'ha lesionat aquest diumenge és Cesc Fàbregas, que al minut 10 s'ha vist obligat a demanar el canvi i l'ha substituït Alexis.

Leo Messi n'ha tingut prou amb un quart d'hora per passar a la història. El davanter del Barça ha aconseguit marcar i igualar el rècord de Gerd Müller, que va anotar 85 gols en un any natural. L'argentí ha rebut una passada d'Andrés Iniesta i després de deu tocs ha enviat la pilota a la xarxa. Tan sols deu minuts després, Leo Messi ha engrandit la seva llegenda i ha anotat el seu segon gol del dia.

Abans d'arribar al descans, el Betis ha escurçat distàncies amb un gol de Rubén Castro. El davanter ha sabut fer-se invisible, ha trencat la línia de fora de joc, i sol davant Víctor Valdés ha marcat.

Tito Vilanova ha fet un canvi al descans i ha donat entrada a Javier Mascherano per Carles Puyol.

El Betis no s'ha rendit i ha tingut alguna bona oportunitat per marcar. L'equip local ha aconseguit el control de la pilota i el Barça no ho ha passat bé. Els pals i Víctor Valdés han evitat el segon gol del rival.

A mesura que el Betis ha arriscat més, el Barça ha tornat a generar perill, aquesta vegada al contraatac. Una de les oportunitats més clares l'ha tingut Pedro, però l'extrem canari no ha tingut el dia.

L'entrenador del Barça ha completat els tres canvis donant entrada a Thiago, que ha ocupat el lloc de Pedro a vuit minuts del final. Just després Leo Messi i Jordi Alba han disposat d'una doble oportunitat per marcar, però Adrián i el travesser han evitat el tercer gol blaugrana.