Futbol
Esports Barça 07/10/2011

Victòria a Praga amb accent blaugrana (0-2)

Piqué, Busquets, Xavi, Puyol i Villa participen en la victòria de la selecció espanyola contra la República Txeca (0-2) mentre que un lesionat Abidal no participa en el triomf de França contra Albània (3-0)

Sergio Busquets i Tomas Hubschman.

BarcelonaLa selecció espanyola, amb tres jugadors del Barça en l'onze inicial (Piqué, Busquets i Xavi) ha superat la República Txeca (0-2) en el partit classificatori per a l'Europeu del 2012. El combinat que entrena Vicente del Bosque, que ja tenia la classificació garantida, s'ha imposat a Praga.

Carles Puyol, per la seva banda, ha entrat al descans per ocupar el lloc de Sergio Ramos a l'eix de la defensa, mentre que David Villa s'ha incorporat al minut 60 per Fernando Torres.

Els gols de la selecció espanyola han arribat a la primera meitat i han estat obra de Mata i Xabi Alonso, que s'ha retirat lesionat.

Tot i la baixa d'Éric Abidal, França s'ha imposat a Albània (3-0) i dimarts competirà amb Bòsnia per la primera plaça del seu grup.