Barça
Esports Barça 29/09/2012

El Barça remunta dos gols en contra al camp del Sevilla (2-3) i segueix invicte a la Lliga

L'equip blaugrana, que ha jugat els últims 15 minuts amb un futbolista més, ha capgirat els gols de Trochowski i Negredo amb dues accions de Cesc i una de Villa

Leo Messi, entre Botía i Maduro

BarcelonaEl Barça ha remuntat dos gols contra el Sevilla (2-3) al Sánchez Pizjuán, un camp en què el Reial Madrid es va deixar els tres punts. Dues errades en defensa han condicionat un partit en què l'equip blaugrana s'ha vist obligat a remuntar amb dos gols de Cesc Fàbregas i un de David Villa, ja en el temps afegit. El Barça suma sis victòries en les sis primeres jornades i iguala el seu millor inici a la Lliga.

El Sevilla ha sabut aprofitar un mal rebuig de Javier Mascherano, a qui Tito Vilanova ha tornat a situar com a parella d'Alex Song a l'eix de la defensa, per anotar el primer gol. Piotr Trochowski no ha desaprofitat una de les poques oportunitats de les quals ha disposat l'equip local per superar Víctor Valdés (minut 26). Deu minuts més tard, el futbolista ha abandonat el terreny de joc lesionat.

Les millors oportunitats del Barça, que quan ha rebut el gol ha perdut intensitat, han tingut Leo Messi com a protagonista. Primer, Palop ha desviat un xut de l'argentí. Després, Maduro s'ha interposat entre la pilota i la porteria. L'equip blaugrana ha controlat la possessió i ha combinat bé, però no ha generat gaire perill en una primera meitat que ha acabat amb 1-0.

La segona meitat no ha començat millor per al Barça, que ben aviat ha encaixat un altre gol. Sergio Busquets ha perdut una pilota al centre del camp, el Sevilla ha sortit bé a la contra, Alex Song no ha reaccionat amb velocitat i Álvaro Negredo ha definit amb elegància, enviant la pilota per sobre de Víctor Valdés.

Quan s'ha vist 2-0, el Barça ha accelerat. Pedro ha avisat i, en la jugada següent, Cesc Fàbregas ha sorprès Palop amb un xut amb l'esquerra des de fora de l'àrea. El futbolista català no marcava des del passat 8 de febrer.

Tito Vilanova ha intentat capgirar el marcador, donant entrada a Cristian Tello, Thiago Alcántara i David Villa per Alexis Sánchez, Sergio Busquets i Dani Alves. A 20 minuts del final, a més, Gary Medel ha sigut expulsat per colpejar amb el cap Cesc, que ha exagerat l'impacte.

El Barça ha arriscat i ha jugat els últims 15 minuts amb tan sols tres futbolistes (Mascherano, Song i Alba) en defensa. A dos minuts del final Cesc ha aconseguit empatar el partit en una acció en què l'entrenador local, Míchel, ha protestat unes mans i ha acabat expulsat.

En el temps afegit David Villa ha anotat el gol de la victòria blaugrana.

Sevilla FC, 2: Palop; Cicinho, Botía, Spahic, Fernando Navarro; Maduro; Jesús Navas, Medel, Rakitic (Kondogbia, m.76), Trochowski (Manu del Moral, m.38); i Negredo (Luna, m.80).

Barça, 3: Valdés; Alves (Villa, m.79), Mascherano, Song, Jordi Alba; Xavi, Busquets (Thiago, m.76), Cesc Fábregas; Alexis (Tello, m.70), Messi i Pedro.

Gols: 1-0, M.26: Trochowski. 2-0, M.48: Negredo. 2-1, M.53: Cesc Fábregas. 2-2, M.89: Cesc Fábregas. 2-3, M.93: Villa.

Àrbitre: Antonio Miguel Mateu Lahoz. Ha expulsat Medel (m.72) i l'entrenador Míchel (m.89). Groga als locals Rakitic (m.28) i Botía (m.95) i als visitants Busquets (m.70) i Mascherano (m.75).

Incidències: 45.000 espectadors a l'estadi Ramón Sánchez Pizjuán.